REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



“Cadoul”, în regia lui Dumitru Grosei, câștigă un premiu în Argentina


     Încă un premiu pentru regizorul Dumitru Grosei, de data aceasta cu filmul Cadoul (2015), scurtmetrajul de ficțiune, produs de Alternative Cinema (Moldova) și Rova Film (România). Filmul a câștigat Marele Premiu la categoria ”Film de Ficțiune”, în cadrul primei ediții a Festival Internacional Cine Mundo de Cortometrajes, care a avut loc în Argentina, în orașul Gral Fernandez Oro, pe malul râului Rio Negro, în perioada 20-22 noiembrie 2020.
     ​Festival Internacional Cine Mundo de Cortometrajes are ca obiectiv promovarea și distribuția cinematografiei în formatul de scurtmetraj, cu producții originale din toată lumea. Printr-o selecție atentă, interesul festivalului este de a recupera producții de scurt metraj de calitate, de a le promova și evidenția valorile sale, pentru a le împărtăși publicului larg în noul format virtual, online.
     Din cauza pandemiei care a cuprins întreaga lume, acest festival a fost difuzat online, pentru a putea proiecta filmele și în același timp de a oferi accesul unui număr cât mai mare de spectatori din întreaga lume la programul festivalului.
Detalii: Alternative Cinema
(24.11.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alternative cinema productie, cadoul film, dumitru grosei

Opinii: