REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



BUZZ IFF 2022, o lună de evenimente artistice la Buzău


     Cea de-a doua ediție a Buzău International Film Festival, ce reunește edițiile cu numărul șapte ale Festivalului Internațional de Film Buzău - BUZZ IFF și Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, se va desfășura în perioada 20 august - 20 septembrie, în municipiul Buzău și în mai multe locații din județ.
     Și în 2022, Buzău International Arts Festival va fi gazda unui eveniment special: actorul italian Michele Placido, atât de cunoscut publicului de toate vârstele, din România, mai ales pentru rolul celebrului comisar Corrado Cattani, pe care l-a jucat în serialul ”Caracatița” (La Piovra), va fi prezent la Buzău în data de 17 septembrie, când va susține o conferință de presă, de la orele 11:30, la Primăria Municipiului Buzău. Actorul și regizorul italian va participa și la o sesiune de întrebări și răspunsuri, după proiecția unuia dintre cele mai cunoscute filme ale sale, ce se va desfășura la Teatrul George Ciprian, de la orele 14:00. 
     Piesele de teatru din cadrul Comic 7B se pot vedea între 8 - 13 septembrie, iar proiecțiile de film din cadrul Buzz IFF între 14 - 20 septembrie.
     Evenimentul este o premieră absolută în regiune, prin conceptul său, și aduce publicului o lună de întâlniri unice, cu vedete din România și de talie internațională și numeroase evenimente - film, teatru, expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, evenimente pentru copii, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe și masterclass-uri.
În cadrul festivalului, publicul va putea participa la concertele Mahala Rai Banda, DJ Gojira, Tourette Roulette, The Groovy Bastards, precum și buzoienii de la Trupa Cin5i și cei de la Hangar 6, cărora li se vor alătura multe trupe de tineri, inclusiv din orașul Buzău.
     Printre invitații de marcă ai celei de-a doua ediții a Buzău Internațional Arts Festival se numără fotojurnalistul Vadim Ghirdă, care va prezenta publicului o expoziție cu fotografiile sale recente, regizorul grec Dimitris Koutsiabasakos, impresarul italian Isabella Gullo, regizoarea și actrița greacă Georgia Tsangaraki, actorii Olimpia Melinte, Răzvan Vasilescu, Anca Sigartău, Maria Obretin, Ion Ionuț Ciocia, Marius Chivu, dar și mulți alți oaspeți din România și din străinătate.
Detalii: facebook
 
(16.08.2022)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: buzau international film festival 2022, buzz iff 2022, michele placido

Opinii: