REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Bold Film Studio, casă de distribuție și producție - 19 nominalizări la Premiile Gopo


     Oameni de treabă (regia Paul Negoescu) și Miracol (regia Bogdan George Apetri), cele două producții distribuite de Bold Film Studio în primul an de activitate în industria cinematografică din România, au cumulat 19 nominalizări la Premiile Gopo 2023.
     Bold Film Studio, primul fond de investiții de film din România, condus de Ionuț Datcu, CEO WopaCommunication Group, și Cristian Anastasiu, director executiv, propune o nouă rețetă de business pentru capitalizarea filmului românesc, bazată pe filme comerciale de calitate, cu actori consacrați, care să ofere divertisment de calitate și să poată fi în același timp o platformă de promovare organică pentru branduri. Sub egida acestui brand se reunesc fondul de investiţii şi casa de producţie şi distribuţie independentă cu acelaşi nume.
     Prima producție originală Bold Film Studio, realizată alături de Tangaj Production și Avanpost Media, Taximetriști (regia: Bogdan Theodor Olteanu), a avut premiera pe 20 ianuarie 2023, invitând publicul spectator la o călătorie prin București împreună cu Lică și Liviu, doi taximetriști care în cursul unei singure nopţi se intersectează cu diferiți clienţi și poveștile lor. Cu încasări de peste 3,3 milioane de lei la doar o lună de la lansare, filmul Taximetriști s-a bucurat de succes în cinematografe, fiind în Top 10 filme românești din toate timpurile la nivel de încasări, devenind unul dintre cele mai de succes filme românești din ultimii ani. Filmul rulează în continuare în cinematografe, distribuit de Forum Film România, iar spectacolul cu același titlu, semnat de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae, se joacă la Apollo 111.
     Grupul WOPA, ce include BOLD Film Studio, este unul dintre cele mai dinamice grupuri de comunicare independente de pe piața locală, cu peste 35 de milioane de lei cifră de afaceri cumulată la nivelul anului trecut.
 
 
(17.03.2023)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bold film studio, miracol film, oameni de treaba film, premiile gopo 2023, taximetristi film

Opinii: