REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Bogdan Stanoevici şi Laura Cosoi în “Cel ales”, de Cristian Comeagă


Povestea unui fost agent secret, care a părăsit România cu decenii în urmă şi se întoarce, are premiera în 24 aprilie.

   
      Cel ales este o producţie Domino Film şi este distribuit de InterComFilm Distribution. 
În rolurile principale sunt Bogdan Stanoevici şi Laura Cosoi (Cu un pas înainte, Naşa), aflată la primul ei rol principal într-un lungmetraj. Din distribuţie fac parte Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte. 
Regizorul, producătorul şi directorul de imagine Cristian Comeagă, revine, după La bani, la cap, la oase, cu acest film, o poveste de spionaj care începe în anii ’80 şi ajunge în prezent. Domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din ţară în Franţa de către Securitate. Ani mai târziu, i-au cerut un favor la schimb - o crimă. Ezitarea de a îndeplini ordinul l-a costat scump. L-au declarat mort, a părăsit ţara de adopţie, a renunţat la identitate şi familie. 
În prezent, domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o maşină printr-o ţară care nu mai e a lui, în căutarea ieşirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă. 
Cel ales este produs de către Domino Film, producător fiind regizorul Cristian Comeagă, care are în portofoliul de producător şi Asfalt Tango, Filantropica, Restul e tăcere şi La bani, la cap, la oase.
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bogdan stanoevici, cel ales, cristian comeaga, domino film, laura cosoi, nicodim ungureanu, olimpia melinte, premiere romanesti

Opinii: