REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAvanpremieră „Varză, cartofi și alți demoni”, la Cinema MȚR, 24 ianuarie


     Avanpremiera documentarului  Varză, cartofi și alți demoni (regia Șerban Georgescu) are loc marți, 24 ianuarie, ora 19.30, la Cinema Muzeul Țăranului Român (Studioul Horia Bernea), în prezența regizorului și a echipei filmului.
     Filmul  îl invită pe privitor în Lungulețu, un sat din apropierea Bucureştiului, unde 1000 de agricultori așteaptă an de an în piața locală să își vândă cele peste 100.000 de tone de varză. La finalul zilei, au de ales între a vinde pe nimic sau a-şi îngropa recolta. 
     Varză, cartofi și alți demoni a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar și de Animație de la Leipzig – Dok Leipzig (nov. 2016). Din echipa filmului fac parte Bogdan Slăvescu (director de imagine), Ioan Iacoban, Alex Iosub (sunet). Filmul este produs de Elefant Film în coproducție cu Kolectiv Film și Ma.ja.de. Filmproduktion și este distribuit în România de Ultraviolet Media, iar drepturile pentru distribuție și vânzări internaționale aparțin Deckert Distribution. 
     Detalii: Facebook
 

 


 
(17.01.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cinema muzeul taranului roman, documentar romanesc, serban georgescu, varza, cartofi si alti demoni film

Opinii: