REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAvanpremieră DokStation 2019 – proiecție documentar „Sting – A Free Man”


     Joi, 15 august, începând cu ora 19.00, are loc avanpremiera celei de-a patra ediții a DokStation Music Documentary Film Festival, la Fabrica Gastropub (Splaiul Unirii, 160).
     În Avanpremiera ediției a 4-a a DokStation, va fi proiectat, în premieră națională, filmul documentar Sting: A Free Man (2017, regia: Julie Veille), precedat de o selecție muzicală din discografia Sting și The Police.
     Intrare este liberă.
     Cu peste 100 de milioane de discuri vândute, 17 premii Grammy și un loc de seamă în Rock and Roll Hall of Fame, Sting este un artist unic, indiferent de stilul muzical abordat.
     În pofida succesului său pe plan internațional, se știu prea puține despre omul din spatele numelui de scenă. Sub masca de star rock se ascunde un intelectual, un om liber, fragil, care folosește arta drept canal de comunicare pentru gândurile sale lăuntrice, dar și pentru opinii incisive despre subiecte actuale.
     Regizat de Julie Veille, documentarul Sting: A Free Man reprezintă o ocazie unică de a-l descoperi pe apreciatul muzician britanic, prin intermediul unor interviuri exclusive, dar și din perspectiva altor artiști faimoși, ca Will I Am, Zucchero sau Bob Geldof.
     O incursiune inspirațională în lumea muzicală și viața personală a uneia dintre cele mai influente vedete actuale.
     A patra ediție DokStation Music Documentary Film Festival va avea loc în perioada 12-15 septembrie 2019, în București. Festivalul va aduce în fața publicului bucureștean proiecții, concerte, evenimente și ateliere pentru copii și tineri, atât în clădiri cu istorie și tradiție, cât și în spații neconvenționale.
     Evenimentele DokStation 2019 vor fi găzduite de Control Club, Fabrica Gastropub, Expirat - Halele Carol, Plaza România și Apollo 111. Programul proiecțiilor și evenimentelor va fi disponibil la www.dokstation.ro iar biletele vor fi puse în vânzare din 15 august, prin Eventbook.ro.
     A patra ediție DokStation Music Documentary Film Festival este organizată de Wearebasca și Asociația DokStation și prezentată de Orange. Parteneri: CNC, Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sectorul 6, Cohn and Jansen JWT, Control Club, Apollo111, Expirat – Halele Carol, Plaza România, Fabrica Gastropub, Cărturești, TANĂNANA.
     Detalii: www.dokstation.ro // Facebook event
 
(14.08.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: dokstation 2019 avanpremiera, dokstation music documentary film festival, sting, sting a free man

Opinii: