REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Au fost aleși finaliștii concursului “Scrie un scenariu pentru Anamaria Marinca & Vlad Ivanov”


     Cea de-a doua ediție a Concursului de scenarii Write a Screenplay for..., dedicat actorilor Anamaria Marinca și Vlad Ivanov, organizat de Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe în cadrul American Independent Film Festival, și-a modificat calendarul din cauza stării de urgență actuale. Pe 30 aprilie s-ar fi anunțat câștigătorii concursului în cadrul galei de închidere a American Independent Film Festival, dar pentru că festivalul s-a amânat momentan, lista finaliștilor concursului a fost comunicată astăzi. Proiectele sunt:
Alexandru Jecu / Micul Paris 
Rodica Domințeanu / Cele 12 munci
Maria Avram / S-a întâmplat? 
Flavia Negoescu / Câinele care nu latră 
Adina Sădeanu + Kirsten Peters / Intangibilul
     După o serie de sesiuni de dezvoltare de grup și individuale, proiectele câștigătoare vor fi anunțate pe data de 22 mai.
     Totodată, pentru fanii filmelor americane, American Independent Film Festival a pregătit un weekend de filme online - American Weekend între 1 si 3 mai, online pe platforma Eventbook.ro. Fiecare film va fi disponibil pentru vizionare între orele 17:00 și 24:00 din ziua în care este programat.
(27.04.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adina sadeanu, alexandru jecu, american independent film festival, flavia negoescu, kirsten peters, maria avram, rodica dominteanu, write a screenplay for anamaria marinca & vlad ivanov

Opinii: