REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAristoteles Workshop 10 ani, la Astra Film Festival 2015


     Atelierul de film documentar Aristoteles a sărbătorit 10 ani de activitate în cadrul Astra Film Festival 2015. Fondatorul, actorul și producătorul Dan Nuțu, a moderat o discuție cu trainerii atelierului, printre care Andre de Margerie, regizoarea Nino Kirtadze, regizoarea Tania Rakhmannova, Thierry Garrel (director al departamentului de documentar la ARTE Franța, până în 2008), John Appel. Fiecare dintre ei a vorbit despre raportarea la statutul de trainer din cadrul atelierului, la colaborarea cu participanții români sau străini și la ce anume au învățat chiar și ei de la interacțiunea cu tinerii documentariști.
Au fost prezenți tineri cineaști, care au participat la Aristoteles Workshop de-a lungul timpului, precum Alina Manolache, Gabi Basalici, Răzvan Ilinca, Corina Radu, Dan Curean, Cătălin Mușat, Iulia Matei, Norbert Fodor. În public a fost și regizorul Cristi Puiu, care a făcut parte din juriul Aristoteles.
Imagine: Dan Țuculescu 


Galerie Foto


Galerie Video:

Cuvinte cheie: aristoteles workshop, astra film festival sibiu 2015, dan nutu, trainerii aristoteles workshop

Opinii: