REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAndi Vasluianu e fiul lui Victor Rebengiuc în „Octav”


     Andi Vasluianu joacă alături de Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în Octav, film regizat de Serge Celebidachi. Actorul îl interpretează pe Marcel, fiul lui Spiridon (Victor Rebengiuc), prietenul din copilărie al lui Octav (Marcel Iureș).
     Andi Vasluianu a mai jucat alături de Marcel Iureș în Călătoria lui Gruber (regia Radu Gabrea), precum și în spectacolul „Vanilla Skype” de la Teatrul Act. Andi Vasluianu și Victor Rebengiuc au făcut parte din distribuția câtorva producții: lungmetrajul Contra timp (regia Jesús del Cerro), serialul Deschide ochii (regia Iura Luncașu) și scurtmetrajul Cu lapte fără zahăr (regia Andrei Florescu).
     „Mi-a plăcut să lucrez cu Serge Celebidachi, care este excepțional, atât ca om cât și ca regizor. Pentru mine contează amândouă. Serge este un căutator real, care caută permanent să înțeleagă cum stau lucrurile. Aici, rolul meu a fost mic cu o importanță minoră în economia filmului. A fost o onoare pentru mine să lucrez cu Marcel Iureș și Victor Rebengiuc și mă înclin în fața lor. Am o gramadă de învățat de la ei. Am avut norocul să-i întâlnesc pe amândoi în același loc,” declară Andi Vasluianu.
     Octav este o coproducție România-Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrinceanu Celebidachi. Filmul va avea lansarea oficială în cinematografe pe data de 6 octombrie 2017.
     Detalii: facebook
(31.08.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andi vasluianu, marcel iures, octav film, sergiu ioan celebidachi, victor rebengiuc

Opinii: