REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAna Pasti în Los Angeles


     Am întâlnit-o pe platourile de filmare ale co-producției româno-americane Far from Here, în care joacă împreună cu Maria Dinulescu și Andi Vasluianu.
Ana Pasti a plecat în SUA cu o bursă Fullbright pentru a face un master în actorie. De câțiva ani locuiește în Los Angeles, studiază, joacă teatru și în filme, predă lecții de actorie. Acolo s-a reîntâlnit cu Maria Dinulescu și se susțin reciproc în competitiva industrie cinematografică hollywoodiană. Ana spune că tehnica actoricească învățată la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”IL Caragiale” din București nu este prea diferită de ceea ce se predă în America. Câștigul ei din această experiență este dezvoltarea personală, o mai mare încredere în sine. Sigur că e dificil să trăiești în două culturi foarte diferite, dar efortul e recompensat.
     Acum are două proiecte de film în SUA, după care vrea să realizeze un scurtmetraj după scenariul pe care l-a scris deja. Are finanțare și caută un regizor cu care să comunice bine.
Imagine: Dan Țuculescu
(13.01.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: actori romani la hollywood, ana pasti, cineasti romani in sua, far from here film

Opinii: