REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Alice T.” va fi lansat în cinematografele din România pe 9 noiembrie 2018


     Alice T., cel mai nou lungmetraj regizat de Radu Muntean, a avut premiera mondială pe 4 august, în cadrul competiției internaționale a Festivalului de la Locarno. Filmul s-a bucurat de recenzii pozitive în presa internațională după proiecția de gală, Screen International apreciind că este „adânc înrădăcinat în caracter și în defectele și contradicțiile care îi definesc pe oameni.”
     Rolurile interpretate de Andra Guți și Mihaela Sîrbu creează „cea mai frumoasă relație văzută în acest an în cinematografia românească”, notează Cineuropa, iar Cinemagia anunță în cronica filmului o „captivantă analiză a unei vârste imposibile”. Alice T. va putea fi văzut în cinematografele din țară începând cu 9 noiembrie 2018, fiind distribuit de Voodoo Films.
     Alice Tarpan (Andra Guţi) are, la cei aproape 17 ani ai săi, o adolescență complicată. Nu e vorba doar de problemele de la școală sau că nu e sigură cu cine a rămas gravidă, dar mai ales de faptul că mama ei adoptivă, Bogdana (Mihaela Sîrbu), a aflat de toate astea. 
     Detalii: Facebook
(10.08.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alice t film, andra guti, mihalea sirbu, radu muntean

Opinii: