REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmActorii se pot înscrie la Audiția Națională până pe 16 noiembrie


     UNATC „I.L. Caragiale” începe noua sesiune de înscriere pentru a III-a ediție a Audiției Naționale, festivalul dedicat tinerilor actori și studenților din ultimul an de studiu, specializarea Arta Actorului.

    Evenimentul are o latură competițională, se adresează tuturor absolvenților și studenților din facultăți de profil din țară, și este o bună ocazie de afirmare la început de carieră. Limita de vârstă e 35 de ani.
     Concursul are două etape. Înscrierea se poate face până pe data de 16 noiembrie, prin trimiterea CV-ului și a unei înregistrări de 7-10 minute a unui one man show / one woman show la alegere, pe adresa auditienationala@unatc.ro. Pe baza acestor materiale, un juriu format din Ștefan Velniciuc, Radu Gabriel, Florin Grigoraș, Anca Ioniță și Bogdana Darie alege participanții care pot trece în a doua etapă.
     Finaliștii vor fi invitați în zilele de 7, 8 și 9 decembrie să își susțină spectacolul propus anterior (pe suport video) în fața unor profesioniști din domeniu: Alexandru Darie (Director Teatrul Bulandra), George Ivașcu (Director Teatrul Metropolis), George Mihăiță (Director Teatrul de Comedie), Marilena Țepuș (Director Teatrul Nottara), Mihaela Păun (Director ArCuB), Paul Chiribuță (Decan al Facultății de Teatru), Alexandru Maftei (regizor de film). Audiția are loc la UNATC, în sala Ileana Berlogea.
    Premiile constau în roluri oferite de către directorii teatrelor partenere, în spectacolele din stagiunea 2015-2016, dar vor avea și o componentă financiară.
     Audiția Națională este organizată de către UNATC „I.L.Caragiale” București cu sprijinul cu ArCuB și al partenerilor: Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Nottara. Evenimentul beneficiază de tot sprijinul pe care aceste instituții îl pot pune la dispoziție.Galerie Foto

Cuvinte cheie: audiția națională, audiție actori, george ivascu, unatc

Opinii: