REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Actoriedefilm.ro începe cursurile


Şcoala condusă de Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol a început înscrierile pentru un nou atelier intensiv de actorie de film.

Procesul de selecţie a candidaţilor are loc în perioada 1 septembrie - 20 octombrie. Cursurile se desfaşoară în perioada 27 octombrie 2014 - 30 aprilie 2015. 
Atelierul se adresează atât actorilor profesionişti care urmăresc însuşirea tehnicilor specifice de actorie de film, iubitorilor de film care îşi doresc să înţeleagă mai mult din procesul de creaţie actoricească, precum şi celor care plănuiesc să-şi dezvolte abilităţi care îi pot susţine în mediul profesional – leadership/mentorship, prezentări/interviuri în faţa camerei. 
O parte dintre cursanţii seriilor anterioare sunt oameni din business, care au folosit tehnicile din actorie, precum şi experienţa dobândită la cursuri, în mediul profesional. 
Mulţi sunt iubitori de film care, ulterior, se gândesc la o carieră în domeniu. Unii dintre ei au avut şansa de a juca în lungmetrajul Love Building sau în scurtmetrajul Să mori de dragoste rănită, regizate de Iulia Rugină şi produse de Actoriedefilm.ro.

Detalii: www.actoriedefilm.ro



Galerie Foto

Cuvinte cheie: actoriedefilm.ro, alexandru papadopol, dorian boguta, dragos bucur, iulia rugina

Opinii: