REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Acasă la tata”, în cinematografele din România


     Mandragora lansează Acasă la tata, debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Cohn, în cinematografele din România, pe 6 noiembrie 2015.
     Filmul a avut avut o proiecție la Festivalul Filmului European din București, la începutul acestui an, și premiera internațională, în cadrul celei de-a 21–a ediții a Festivalului de Film de la Sarajevo, secțiunea de competiție.
     Scenariul, scris de Mimi Brănescu, e despre Robert, un tânăr scriitor care, într-un moment de instabilitate emoțională, se întoarce pentru 24 de ore în satul în care s-a născut, pentru prima datfloă de la moartea mamei lui. Până a doua zi dimineața, își va rescrie toate relațiile personale, cu tatăl, cu cel mai bun prieten din copilărie, cu prima iubire, cu trecutul.
     Din distribuție fac parte actorii Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Andi Vasluianu, Florin Zamfirescu, Nataşa Raab, Sorin Cociș, Mirela Oprişor.
     Acasă la tata este produs de Film Location Guide, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Scandia Kandia Dulce și cu participarea HBO România.
     Detalii: Facebook

 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: acasă la tata film, alexandru papadopol, andi vasluianu, andrei cohn, florin zamfirescu, ioana flora

Opinii: