REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



A mai rămas o zi până la One World la Timișoara


     Festivalul de film documentar și drepturile omului One World Romania ajunge la Timișoara în perioada 13-16 octombrie 2022, cu o ediție locală a festivalului de la București.
Deschidem porțile spre documentare și contemplări individuale și colective pe 13 octombrie 2022, la Cinema Victoria, unde, începând cu ora 18:15, vom viziona împreună filmul „Pentru mine tu ești Ceaușescu”. Proiecția va fi urmată de o conversație cu regizorul filmului, Sebastian Mihăilescu. Apoi, vă invităm să rămânem împreună la un pahar de vin și alte discuții cu publicul și echipa.
     Apoi, rămânem la proiecția filmului „Taming the Garden”, care, în cuvintele Soranei Stănescu, este ”Un film poetic și politic totodată, cu un discurs puternic, care sondează multiple straturi social-politice și psihologice, păstrând în același timp o atmosferă meditativă, probabil cea mai potrivită, de fapt, pentru a trăi natura ca o experiență.”
În zilele ce urmează, mutăm programul de proiecții și evenimente conexe în spațiile Faber.community și Facultatea de Arte și Design.
Vino să stăm de vorbă. Vino să privim documentarele și să participăm la evenimentele conexe. Vino să interacționăm cu toți invitații pe care am reușit să îi aducem la această ediție locală a festivalului One World Romania.
     Detalii: https://www.facebook.com/events/515688427050773/
     Finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte. Organizator: Asociația One World Romania Cu sprijinul: Centrul de proiecte, Pelicula Culturala, UNHCR, Kinedok Parteneri: Faber, Ambasada, Direcția Judeteana Pentru Cultura Timis, Cinema Victoria Alături de: Kaufland Parteneri Culturali: Ambasada Suediei, Centrul Ceh, Institutul Francez Timișoara, Super
Parteneri locali: Identity Education, LOGS, Universitatea de Arte Timisoara Bilete prin: Eventbook Partener Digital: Canopy Parteneri media: West City Radio, All About Romanian Cinema.ro, Radio România Cultural, Igloo, IQAds, Zile și Nopți
Festivalul a fost fondat in 2008 de: Centrul Ceh Bucuresti
(12.10.2022)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: one world timisoara 2022, owr 2022, pentru mine tu esti ceausescu documentar

Opinii: