REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Proiecţie “Love Building” la Seara de film de la ICR Madrid


Pelicula Love Building, regizată de Iulia Rugină, va fi proiectată la sediul Insitutului Cultural Român de la Madrid, în data de 26 martie, începând cu ora 19.30.

     Filmul s-a bucurat de succes de public la Zilele Filmului Românesc de la Madrid, ediţia a V-a, ceea ce a determinat ICR Madrid să îl redifuzeze.
„Seara de film” este un proiect iniţiat în anul 2014, din dorinţa de a oferi publicului cinefil posibilitatea să vadă filme româneşti actuale şi clasice. Filmele sunt proiectate în limba română, cu subtitluri în spaniolă.
Institutul Cultural Român de la Madrid promovează cinematografia românească atât prin proiecţii individuale la sediul său şi în cinematografe sau alte spaţii culturale din Spania, cât şi prin organizarea anuală a Zilelor Filmului Românesc La ediţia din 2014 a ZFR au fost proiectate 13 lungmetraje de ficţiune şi documentare.
ICR Madrid susţine participările româneşti la Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian, Festivalul Internaţional de Film de Autor din Barcelona, Festivalul Internaţional de Film de la Valencia Cinema Jove.
Detalii: www.icr.ro



Galerie Foto

Cuvinte cheie: icr madrid, iulia rugina, love building, ziua francofoniei

Opinii: