REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Alexandru Ciucu este rock-star în “Alt Love Building”


Creatorul de modă Alexandru Ciucu debutează în actorie cu rolul unui rock-star din filmul Alt Love Building, care are premiera în 26 decembrie.

Prima experienţă cinematografică îi aduce lui Alexandru Ciucu un rol foarte ofertant. Rock-starul Axel apelează la tabăra de reparat relaţii pentru a depăşi problema geloziei pe care o simte prietena lui, confruntată mereu cu prezenţa deranjantă a fanelor. "Încă de când am citit scenariul am văzut multe asemănări între Axel, personajul din film, şi Alex, eu cel din viaţa reală. Mi-a plăcut foarte mult şi faptul că Axel este o anagramă a numelui meu, ceea ce are şi un corespondent real: Axel există în viaţa de zi cu zi, este acea latură a mea, caldă, deschisă şi prietenoasă pe care de multe ori, recunosc, o ţin departe de ochii presei sau de public. Sunt însă şi diferenţe între cele două personaje şi una dintre ele ar fi că dacă ar apărea "probleme în Paradis", nu cred că aş merge să le rezolv într-o tabără de acest gen. Aş apela mai degrabă la un psiholog de cuplu,” declară Alexandru Ciucu, raportându-se la personajul său. 
Alt Love Building are o coloană sonoră 100% originală, compusă de Local Heroes. Din soundtrack-ul filmului se evidenţiază piesa ,,Fata de ciocolată” a trupei Roads, care are şi un videoclip oficial. Bineînţeles că interpretul din film al piesei e rock-star-ul Axel, adică Alexandru Ciucu. 
"Piesa este absolut superbă şi mi-a plăcut de prima dată. De altfel, toată echipa s-a îndrăgostit de cântec la prima audiţie. Când am ajuns la Bran, toată lumea ştia deja piesa pe dinafară. Are un mesaj foarte frumos şi mă gândeam chiar să o cumpăr şi să i-o dedic fetiţei mele Elena Carolina. “, a mărturisit Alexandru Ciucu despre  ,,Fata de ciocolată”.
Alt Love Building are, datorită succesului de public al primului film, Love Building, condiţii de producţie mult mai bune. Filmat în 15 zile, cu o echipă tehnică mult mai numeroasă (imagine, lumini, scenografie şi costume), noua producţie Actoriedefilm.ro are în distribuţie o vedetă internaţională, Ben Cross. Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, Alexandru Ciucu şi absolvenţii de la Actoriedefilm.ro sunt din nou în grija regizoarei Iulia Rugină. Scenariul este scris de Iulia Rugină, Ana Agopian şi Oana Răsuceanu, iar director de imagine este Vivi Drăgan Vasile. 
Alt Love Building are premiera în 26 decembrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment.
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: actoriedefilm.ro, alex ciucu, alt love building, fata de ciocolata, iulia rugina, love building, roads

Opinii: