REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film44 de proiecte înscrise la atelierul „Civil Society Pitch”


     S-au înscris, la atelierul „Civil Society Pitch”, 40 de organizații non-guvernamentale și persoane care luptă pentru drepturile omului, dar și 24 de regizori și producători de film documentar din România.

     Atelierul va avea loc între 25 și 27 martie, la București, proiectele finalistele urmând să fie anunțate până pe data de 4 martie.
    Temele proiectelor înscrise la „Civil Society Pitch” reflectă prin diversitatea lor dorința și nevoia societății civile de a face cunoscute subiecte din multe domenii către un public cât mai divers și asta confirmă importanța unui festival de documentar și drepturile omului în România anului 2016.
     Situația imigranților, cea a persoanelor fără adăpost, hărțuirea sexuală, violența domestică, egalitatea de gen, efectele sărăciei, utilizarea banilor publici, sistemul electoral, poluarea din București, agricultura urbană, situația Pădurii Letea, legile de tip Big Brother – acestea sunt doar câteva dintre subiectele propuse în proiectele înscrise la atelierul festivalului One World Romania 2016. Informații complete despre „Civil Society Pitch” găsiți aici.
     Detalii: One World Romania
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: civil society pitch, one world romania 2016

Opinii: