REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Festivalul de Film BUZZ CEE așteaptă înscrieri până la 1 aprilie


     În perioada 4 – 8 mai, la Buzău, va avea loc prima ediție a Festivalului Internațional de Film Buzău, BUZZ CEE, dedicat producțiilor din Europa Centrală și de Sud-Est.
     La prima ediție, BUZZ CEE invită producătorii și realizatorii de film din România și din regiune să își înscrie proiectele în trei secțiuni competiționale: lungmetraj, scurtmetraj și documentar. Filmele câștigătoare vor fi premiate cu trofeele Long BUZZ, Short BUZZ și Real BUZZ.  
     Înscrierea proiectelor se poate face online, pe www.buzzcee.ro, sau prin intermediul portalului Film Freeway, până la 1 aprilie 2016, ora 17.00 (ora României).
     Selecția este realizată de criticii de film Florin Barbu și Cristi Mărculescu.
     Proiectele câștigătoare vor fi alese de jurii alcătuite din profesioniști ai industriei cinematografice din România și din țările regiunii, iar publicul va fi invitat să își voteze filmul preferat, care va fi premiat cu trofeul Pop BUZZ.
     Festivalul va fi prezentat de actorii Andreea Vasile și Dan Bordeianu.
     Proiecțiile vor avea loc timp de cinci zile în trei locații centrale din orașul Buzău: Cinema Dacia 3D, sala Teatrului George Ciprian și Sala Consiliului Județean Buzău. Intrarea la toate filmele din cadrul festivalului va fi liberă.
     Liceenii din Buzău care doresc să fie voluntari BUZZ CEE pot să trimită un e-mail la adresa voluntar@buzzcee.ro, în care să se prezinte pe scurt și să menționeze de ce ar vrea să facă parte din echipa BUZZ CEE.
BUZZ CEE, Festivalul Internațional de Film Buzău, este organizat de Asociația CulturALL, în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău, Primăria Buzău și Consiliul Local Buzău și susținut de TVSat 2000, Teatrul George Ciprian Buzău și Cinelab România.
     Detalii: www.buzzcee.ro
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andreea vasile, buzz cee festival de film buzau, cristi marculescu, dan bordeianu, florin barbu

Opinii: