REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Ediția aniversară a Festivalului Filmului European se pregătește de start


     Ediția aniversară FFE XX se va desfășura în perioada 5-29 mai 2016 în București (5-15 mai), Baia Mare (13-15 mai), Cluj-Napoca (20-22 mai), Tîrgu Mureș (20-22 mai), Hunedoara (27-29 mai), și Timișoara (27-29 mai), proiectând 85 de producții europene.
     Ambasadorul onorific al ediției aniversare este Anca Damian, care a realizat clipul FFE XX. Puteți găsi pe pagina de facebook câteva imagini în exclusivitate de la filmare.
     Printre celelalte noutăți, FFE XX va instavea o secțiune dedicată celor 10 prieteni speciali ai Festivalului, ambasadorii onorifici ai ultimelor 10 ediții ale Festivalului, regizorii care au regizat clipurile de promovare în anii trecuți și care pot fi vizionate pe site-ul festivalului.
     Pentru că 2016 este anul Shakespeare, organizatorii FFE și Consiliul Britanic din România au pregătit o secțiune specială, denumită „Shakespeare 400”.
     Festivalul Filmului European este organizat de Institutul Cultural Român, împreună cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România, cu sprijinul ambasadelor şi centrelor culturale ale ţărilor europene, sub patronajul EUNIC București.
     Detalii: www.ffe.ro


Galerie Foto

Cuvinte cheie: anca damian, festivalul de film european, institutul cultural roman viena

Opinii: