REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmVagabond Sessions (2018)

Vagabond Sessions

- Documentar Film muzical - - 11.12.2018


Sinopsis : O serie de 10 clipuri muzicale (aflate în diverse stadii de producție) în cadrul căreia sunt filmate câte un mini-concert ad-hoc (o piesă sau două) al unei trupe sau al unui muzician, într-un spațiu neconvențional, complet neobișnuit și contra-intuitiv pentru concerte: tren personal, terminal în aeroport, spital, bulevardul Magheru în mijlocul traficului la oră de vârf, liftul unei corporații, un sediu Anaf la oră de vârf, o școală rurală. Scopul aducerii muzicii în acest gen de spații este surprinderea oamenilor și scoaterea lor din ritmul mecanic, anost sau trist al spațiului în care se află în momentul respectiv.

Regie: Eliza Zdru

Scenariu: Eliza Zdru

Actori Principali: Balkan Taksim


Galerie Foto:

  • Vagabond Sessions (2018)
  • Vagabond Sessions (2018)
  • Vagabond Sessions (2018)
  • Vagabond Sessions (2018)

Vezi toată galeria

Distribuție:

Vagabond Sessions (2018) Balkan Taksim
Vezi tot genericul

Producători

Patrupetrei

Trivia

  • Trupa Balkan Taksim e alcătuită din: Sașa-Liviu Stoianovici - electro-saz, Cosmo - darbuka, Lorena Oltean - voce, Alin Zăbrăuțeanu - electronice  
Eliza Zdru despre proiect:
”Trenurile, aeroporturile, lifturile, spitalele sunt locații de tranziție. Oamenii vin sau pleacă, și, în general, trăiesc cu adevărat într-o altă dimensiune temporală decât cea prezentă. Rememorează ce li s-a întâmplat deja sau proiectează viitorul. Citesc, se uită pe telefon, fac planuri, sunt plictisiți, triști sau obosiți, și sunt, în general, în altă parte. Mini-concertele ad-hoc organizate de noi urmăresc să îi scoată pe oamenii aflați în aceste spații de tranziție din starea de defazare în care se află și să îi reancoreze în prezent prin intermediul elementului de suprinză adus de evenimentul creat, să îi bucure, să îi facă să râdă, să aplaude și să se emoționeze. Muzica ne apropie pe toți, oricare ar fi locul de unde venim sau cel spre care ne îndreptăm, și ne reașează în Aici și Acum.”

Website

https://www.facebook.com/Vagabond-Sessions-527077384424852/
Vagabond Sessions (2018) - Photo