REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmÎn pronunțare (2018)

Yet to Rule

- Dramă - -

Sinopsis : Dramă suprarealistă, despre un judecător a cărui identitate se fragmentează tot mai mult între rutina unui serviciu care nu-i oferă nicio satisfacție și o căsnicie eșuată.

Regie: Mihaela Popescu

Scenariu: Mihaela Popescu

Actori Principali:


Galerie Foto:

  • În pronunțare (2018)
  • În pronunțare (2018)

Vezi toată galeria

Distribuție:

Dorotheea Petre
Cuzin Toma
Olimpia Melinte
Vezi tot genericul

Producători

Saga Film

Trivia

  • Premieră mondială în 17 februarie la Berlinale.
Mihaela Popescu despre film:
“Filmul renunță la convențiile de reprezentare uzuale și propune o perspectivă filosofică, care pune sub semnul întrebării raportul de putere pe care se bazează actul justiției și modul în care îi vedem pe ceilalți și pe noi înșine. E un film care solicită atenția spectatorului prin detalii, atmosferă și imaginație. Sper ca acest exercițiu să continue și după vizionarea lui.” 
Asociația Criticilor de Film din Germania în declarația Berlin Critics’ Week:

“Comitetul nostru de selecție a fost foarte impresionat atât de conceptul cinematografic, cât și de mizanscena puternică. Dacă această construcție liberă cu elemente realiste și mistice reușește să curgă, atunci acest lucru se datorează atât modului inteligent în care regizoarea a lucrat cu actorii, cât și unui ochi excelent pentru locații și situații. În ciuda melancoliei, filmul provoacă spectatorul experimentat să își reevalueze așteptările față de cinematografie (inclusiv cea românească)”. 

În pronunțare (2018) - Photo