REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmUmbre II (2017)

45 min./6 ep - Acțiune Dramă - - 12.11.2017

Sinopsis : Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’.Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiuneași ce consecințe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițistcu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.   

 

Regie: Igor Cobileanski, Bogdan Mirică

Scenariu: Bogdan Mirică

Actori Principali: Șerban Pavlu, Maria Obretin


Galerie Foto:

 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)
 • Umbre II (2017)

Vezi toată galeria

Distribuție:

Şerban Pavlu Relu
Maria Obretin Gina
Dorel Vişan Toma
Vezi tot genericul

Producători

HBO Europe
Multi Media Est

Distribuitori

HBO Europe

Subiect

Relu Oncescu (Șerban Pavlu) și soția sa, Gina, s-au separat. Cele două vieți ale lui Relu se intersectează violent. Fiica lui se căsătorește cu băiatul Căpitanului, mafiotul pentru care lucrează Relu. Tinerii așteaptă un copil, primesc cadou de nuntă o mașină scumpă și pleacă în luna de miere. Răfuielile vechi îi ajung din urmă pe copii și pe părinți. În lumea interlopă totul se plătește. Relu îi caută pe vinovați și încearcă să-și facă singur dreptate. Timpul a trecut și afacerile clanului Căpitanu' au devenit din ce în ce mai mari și mai suspecte în ochii unui polițist care vrea să-i înfunde. Totul e amenințat. Relu vrea să-și răzbune familia și nimic nu-i mai stă în cale. E gata să sacrifice un mare transport și să plătească cu viața pentru a-i găsi pe făptași.
Episodul 1: La Clubul Snagov are loc o nuntă: fata lui Relu, Magda, se mărită cu Teddy, fiul mafiotului Căpitanu'. În timpul acesta, într-o parcare, are loc un incident ai cărui protagoniști sunt un șofer de tir și un bărbat misterios. După petrecere, cei doi însurăței, care așteaptă un copil, pleacă în luna de miere cu mașina nouă, primită cadou, o decizie cu urmări neprevăzute.
Episodul 2: Magda și Teddy încearcă să-și revină după evenimentul șocant prin care au trecut. Relu începe să caute indicii care să-l ducă la descoperirea adevărului despre accident. Relu și Căpitanu’ hotărăsc să-și facă dreptate pe cont propriu și să afle cine este responsabil înaintea poliției.
Episodul 3: Prin metode mai puțin ortodoxe, Relu reușește în scurt timp să descopere o informație vitală care îl duce cât mai aproape de descoperirea numelui persoanei care are toate răspunsurile la întrebările lui.
Teddy se implică în răzbunarea lui Relu și experiența brutală funcționează pentru băiat ca o inițiere într-o lume violentă în care totul se plătește și nimeni nu scapă nevătămat.
Episodul 4: Pe drumul spre răzbunare, Relu are o confruntare cu unul dintre cei mai puternici mafioți, Domnul Toma. De vreme ce totul are un preț în lumea interlopă, Relu nu se va liniști până când nu se va face dreptate. Emilian, un polițist ambițios și malefic, începe să lucreze la cazul lui Căpitanu’. Gina, acum divorțată, se apropie din ce în ce mai mult de șeful său, Sebastian.
Episodul 5: Temându-se că afacerile lui sunt în pericol, Căpitanu' îi cere niște răspunsuri lui Relu care nu este pregătit să dezvăluie ceea ce a aflat. Gina încearcă să se descurce fără ajutorul fostului ei soț. Magda începe să se îndoiască de căsnicia ei. Fără supravegherea părinților săi, Chuckie are probleme cu poliția. Emilian e hotărât să-i înfunde pe Căpitanu' și pe oamenii săi, iar Nico, pentru a-și scăpa pielea, este pregătită să facă orice.
Episodul 6: După ce trec prin alt eveniment terifiant, Teddy și Magda au o discuție serioasă amânată de prea mult timp. Împins de dorința lui de-și demonstra puterea, Emilian află niște informații care îl vor ajuta să se apropie de prinderea lui Relu și a Căpitanului, care au pus la cale o mare afacere ilegală. Pare că totul va fi dat în vileag și lumea lui Relu va fi dată peste cap.
 
 

 

Trivia

 • Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberryși licențiat de DRG Formats.
 • Scenariul sezonului II este creația originală a lui Bogdan Mirică.
 • Sezonul II este difuzat în toate țările din Europa în care HBO operează: România, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Bosnia și Hertegovina, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.

Website

https://www.facebook.com/serialul.umbre/
Umbre II (2017) - Photo