Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismTuff Money (2020)

Bani negri (pentru zile albe) 2020

50 min./ 6 ep - Action - - 22.11.2020

Synopsis: Two lovable losers, who joke about being able to commit the perfect crime. The joke backfires when their words are misconstrued, and they find themselves forced into actually having to commit the robbery.

Director: Daniel Sandu

Writer: Daniel Sandu

Stars: Alexandru Papadopol, Cristian Bota, Medeea Marinescu


Photo Gallery:

  • Tuff Money (2020)
  • Tuff Money (2020)
  • Tuff Money (2020)
  • Tuff Money (2020)
  • Tuff Money (2020)
  • Tuff Money (2020)
  • Tuff Money (2020)
  • Tuff Money (2020)

Browse the entire gallery

Casting:

Alexandru Papadopol Doru - 6 ep.
Cristian Bota Ionel - 6 ep.
Medeea Marinescu Evelina - 6 ep.
Browse the entire cast and crew

Produced By

HBO Europe & Mobra Film

Production info

Filmări în orașele Piatra Neamț, București și Onești, în august - septembrie 2019.

Distributors

HBO Europe

Trivia

Antony Root EVP, Original Programming and Production, HBO Europe, despre serial:
Bani negri (pentru zile albe) este un serial autentic românesc, deștept și amuzant, cu farmec, sensibilitate și potențial de poveste universală.”
Johnathan Young, VP, Original Programming and Production, HBO Europe:
:„Pentru noul serial HBO, creat de Daniel Sandu, ne-am dorit un oraș tipic românesc, un cadru perfect pentru povestea filmului, care să arate autentic și să le permită spectatorilor să empatizeze cu personajele noastre. Filmările vor avea loc în Piatra Neamț și Onești, ambele creând un decor memorabil pentru acțiunea serialului nostru. Sunt două orașe remarcabile, diferite și pline de culoare, a căror  fuziune va fi recognoscibilă și care vor intensifica starea bună și entuziasmul pe care le-am regăsit în scenariu.”
Daniel Sandu despre serial:
“Mi-am dorit să creez o poveste spectaculoasă la limita subțire dintre comedie și dramă, despre oameni obisnuiți care ajung în situații incredibile. Și asta, într-o lume în care interpretarea timpului este diferită de cea normală (UTC - timpul universal coordonat). Dacă ar fi să concentrez povestea serialului într-un singur cuvânt cred că acesta ar fi “consecințe”. Este despre efectul de domino al unor acțiuni declanșate la rândul lor de o mică glumă nevinovată. HBO România și Mobra Films au construit o echipă grozavă de artiști și de specialiști în domeniu care vor transforma în imagini povestea noastră. Îmi doresc să realizăm o experiență cinematografică deosebită încorporată în formatul unei serial TV și care să împingă standardele producțiilor autohtone la un nou nivel.
Vom filma în Piatra-Neamț și Onești - două orașe cu un farmec aparte - primul pentru colinele urbane si apusurile spectaculoase, iar al doilea pentru geometria interesantă a străzilor și clădirilor. În aceste orașe am găsit niște locații speciale, iar localnicii par încântați să participe și să ne sprijine.”


 

Tuff Money (2020) - Photo