Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Bogdan Theodor Olteanu


  • Regizor, scenarist, producător
  • Born: in
Lucrează ca reporter la ziarul România Liberă. Partener și managing director la firma de PR și Comunicare Dăescu-Borțun-Olteanu. Editor la revista Sub25.  read more

Known for:

2020

2018

2015

2014

Festivals / Awards

  • 2020
Varsovia IFF Mia își ratează răzbunarea Mențiune Specială a Juriului la Competiția 1-2

Filmography

Regizor

2020

2018

asistent

2016

asistent

2015

2015

2014

2014

Scenarist

2020

co-scenarist

2018

2014

2014

Producător

producător

2018

asistent producție

2015

producător

2014

producător

2014

Articles & Interviews