Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism




Andrei-Nicolae Teodorescu


  • Regizor, scenarist
  • Born: 18.10.1987 in Ploiești (Prahova)
Absolvent al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale" secția Actorie, clasa profesorilor Ion Cojar și Adrian Titieni, și Regie film, clasa profesorului Laurențiu Damian.
read more

Known for:

2013

Festivals / Awards

  • 2012
48th Hour Film Project Vine vremea Marele premiu și Premiul pentru regie, împreună cu Germain Kanda
  • 2012
CineMAiubit Poc, trosc și-un tort cu frișcă Premiul Nina Behar și Premiul criticilor de film din UCIN
  • 2013
CineMAiubit Brigada Neagră Marele premiu și Premiul președintelui UCIN
  • 2013
CineMAiubit City Tour Premiul UCIN
  • 2014
Festivalul Alter-Native 22 Brigada negră Premiul oferit de Administația Fondului Cultural Național
  • 2015
Maramureș International Film Festival Brigada neagră Premiul pentru Cel mai bun film studențesc și Rezidență MMIFF 2015
  • 2017
Astra Sibiu Muzică de petrecere Premiul pentru cea mai bună cercetare într-un film documentar
  • 2017
UCIN Muzică de petrecere Cel mai bun documentar

Filmography

Regizor

2017

regizor secund

2015

Drumul spre succes (scurtmetraj documentar)

2015

Neintegrații (scurtmetraj)

2014

Profesorul (scurtmetraj)

2013

2013

2013

2012

Vine vremea

2012

Scenarist

Muzică de petrecere

2017

Drumul spre succes

co-scenarist

2015

2013

2013

2012

Articles & Interviews