Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismMaria Dinulescu în juriul Outfest Los Angeles LGBT Film Festival


     Actriţa Maria Dinulescu face parte din juriul competiţiei de scurtmetraje de la Outfest Los Angeles LGBT Film Festival, cel mai important festival de film din lume dedicat comunităţii LGBT (10-20 iulie).

Maria locuieşte de mai mult timp în SUA şi a câştigat Premiul pentru cea mai bună actriţă la LA Indie Film Festival (martie 2014) cu rolul din scurtmetrajul Stepping Out, regizat de Natalya Padilla. 
"M-am bucurat foarte mult să descopăr acest festival pentru că promovează cele mai bune filme LGBT din lume. Cu toate că provin dintr-un mediu conservator, în ultimii ani mi-am propus să merg la cât mai multe filme LGBT, ca să îmi pot oferi şansa să înţeleg mai bine comunitatea lesbinelor, gaylor, bisexsualilor şi transgenderilor. Nu cred în niciun fel de descriminare, fie că este vorba de cea sexuală, religioasă, de culoare sau oricare ar fi aceasta. Îmi doresc să am capacitatea de a oferi exact ceea ce merită fiecare: egalitate. În plus, am prieteni, atât în România, cât şi în Statele Unite care aparţin acestei comunităţi şi la care ţin foarte mult", a declarat Maria Dinulescu. 
Maria este membru al Academiei Europene de Film.

Detalii: www.outfest.org


Cuvinte cheie: festival de film lgbt, maria dinulescu, outfest los angeles lgbt film festival

Opinii: