Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismPentru rolul din „Canibal”, Olimpia Melinte a învăţat limba spaniolă în două săptămâni


La vizionarea de presă a filmului Canibal, co-producţie româno-spaniolă, actriţa Olimpia Melinte a mărturisit cum s-a pregătit pentru rol.

Regizorul spaniol Manuel Martín Cuenca şi-a dorit ca actriţa să joace dublul rol principal feminin, al unor surori din România care muncesc în Spania. Cunoaşterea limbii spaniole era necesară pentru a comunica cu echipa, dar şi pentru a putea improviza în timpul scenelor cu actorul Antonio de la Torre, aşa că actriţa a luat lecţii de invăţare intensivă, timp de două săptămâni.
Tot pentru acest rol a luat lecţii de masaj, pentru că personajul ei este maseuză profesionistă.
Olimpia este deja recunoscută pentru felul în care se pregăteşte pentru roluri. În filmul Planşa, regizat de Gheorghe Andrei, are rolul unei sportive şi a luat lecţii intense de scrimă. 
Nu e de mirare că performanţa ei actoricească a fost remarcată şi a primit o nominalizare la Premiul „Revelaţia anului” din Spania, pentru rolul din Canibal. Filmul este distribuit în România de Transilvania Film şi are premiera în 11 iulie.  
 
   

Cuvinte cheie: canibal, olimpia melinte, plansa

Opinii: