Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



„Un om la locul lui” intră pe marile ecrane din 23 noiembrie


     Petru (Bogdan Dumitrache), personajul principal al debutului în lungmetraj semnat de Hadrian Marcu, Un om la locul lui se află în fața unei alegeri dificile. El caută calea onorabilă de ieșire dintr-un triunghi amoros care se zgâlțâie din toate laturile. Viitoarea soție este însărcinată, iar fosta iubită a suferit un accident înfiorător. Filmul este o adaptare a romanului „Firesc”, de Petru Cimpoeșu.
Un om la locul lui va fi lansat în cinematografele din România pe 23 noiembrie.
     „Petru este om singur. Este un om care se autoizolează, un om al cărui adevăr interior este în conflict cu convenția socială și atunci caută locuri mai retrase, unde poate fi lăsat în pace, să fie așa cum își dorește. Laura îi oferă lucrurile care îi lipsesc - căldură, casă, emoție -  în timp ce Sonia îi oferă un alt tip de relaționare, să fie lăsat în pace atunci când are nevoie de asta. În Sonia găsește un prieten și, în același timp, un partener, în timp ce în Laura găsește o femeie și un partener”, spune Bogdan Dumitrache despre personajul pe care îl interpretează în filmul Un om la locul lui.
     Un om la locul lui este produs de 4 Proof Film, în co-producție cu Oblique Media Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Dafora, Mindshare Media, Romaqua Group, Star Foods, OMD, în colaborare cu Societatea Română de Televiziune. Distribuit de Domestic Film.
     Scenariul și regia sunt semnate de Hadrian Marcu. Din distribuția filmului mai fac parte Ada GaleșMădalina Constantin și Adrian Titieni. Imaginea este semnată de Adrian Silișteanu, montajul - Alexandru Radu, sunet - Sebastian Zsemlye, scenografie - Bogdan Ionescu, costume - Alexandra Alma Ungureanu, casting - Florentina Bratfanof, producător executiv - Titi Rădoaie, coproducător - Adela Vrînceanu Celebidachi, producători - Anamaria Antoci, Adrian Silișteanu.
     Detalii: Un om la locul lui FB
(05.11.2018)

Tags: ada gales, bogdan dumitrache, madalina constantin, un om la locul lui film

Comments: