Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism„Umbre II” începe din 12 noiembrie la HBO


     Cel de-al doilea sezon al celui mai popular serial original HBO Europe, produs în România, Umbre, va avea premiera pe 12 noiembrie 2017 în 17 țări.
     Umbre II poartă semnătura scenaristului și regizorului Bogdan Mirică. Două din cele 6 episoade ale noului sezon sunt regizate de Igor Cobileanski.
     Noul sezon va avea 6 episoade și este scris și regizat de Bogdan Mirică, cel care semnează și regia alături de Igor Cobileanski. Imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică.
     Acest sezon va putea fi urmărit în toate țările din Europa în care HBO operează: România, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Bosnia și Hertegovina, dar și Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.
     Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.   
     Din distribuția serialului fac parte: Şerban Pavlu (Relu), Maria Obretin (Gina), Andreea Vasile (Nico), Dan Hurduc (Chuckie), Mădălina Craiu (Magda), Gabriel Huian (Teddy), Doru Ana (Căpitanu’), Dorel Vişan (Toma).
     Acestora li se alătură Laurențiu Bănescu în rolul lui Emilian, un om al legii vanitos și malefic, Silvana Mihai care o va interpreta pe Sasha, o fostă colegă de liceu de-ale lui Teddy, Mihai Călin, în rolul lui Sebastian, un bărbat în aparență cald și atent; și Costel Cașcaval (Câini), în rolul lui Nicu, fratele Căpitanului.
     Producătorul executiv al serialului Umbre este Wayne Henry, iar producători sunt Alina David, HBO, și Dragoș Vîlcu, Multi Media Est. Steve Mathews și Antony Root sunt producători executivi din partea HBO Europe.
     Primul sezon al serialului Umbre este disponibil în întregime pe HBO GO
 
(04.10.2017)

Tags: hbo romania, maria obretin, șerban pavlu, serial hbo, umbre sezonul 2

Comments: