Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismSă Film!: Proiecţie şi dezbatere „Q.E.D”


UNATC Bucureşti şi Film Menu organizează vineri, 17 octombrie, de la ora 19.00, proiecţia filmului Q.E.D. (Quod Erat Demonstrandum), în regia lui Andrei Gruzsniczki.


     Evenimentul face parte din proiectul „Să Film!”, care îşi propune să ofere contextul necesar unui dialog între public şi realizatorii celor mai recente filme româneşti. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC, care are capacitate de 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a  echipei. 
Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie cinematografică şi, pe de altă parte, de a propune un dialog între realizatori şi publicul UNATC, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf. 
Vor participa regizorul Andrei Gruzsniczki, producătoarea Velvet Moraru, directorul de imagine Vivi Drăgan Vasile, monteurul Dana Bunescu, scenograful Christian Niculescu, realizatoarea costumelor, Svetlana Mihăilescu, designerul de sunet Florian Ardelean şi actorii Dorian Boguţă, Adelaida Zamfira şi Paul Ipate. 
Intrarea la eveniment este liberă.

Tags: andrei gruzsniczki, film menu, filme romanesti, premiere romanesti, qed, sa film, unatc

Comments: