Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismRomânia prezentă la Festivalul Filmului de Dragoste de la Mons


     ICR Bruxelles susține prezentarea lungmetrajului Povestea unui pierde-vară (regia Paul Negoescu) și participarea regizorilor Paul Negoescu și Adrian Silișteanu la cea de a 34-a ediție a Festivalului Internațional al Filmului de Dragoste / Festival International du Film d'Amour (FIFA) Mons (15-22 februarie 2019).
     Filmul Povestea unui pierde-vară (2018, RO|BG, 100 de minute) va fi proiectat, în premieră în Belgia, în prezența regizorului Paul Negoescu, la Auditorium Abel Dubois din Mons. La premiera din 17 februarie, de la ora 18:00, Paul Negoescu va prezenta filmul și va dialoga cu publicul la sesiunea de întrebări-răspunsuri.
     Regizorul Adrian Silișteanu, invitat al FIFA Mons în calitate de membru al juriului internațional de scurtmetraj, va premia cel mai bun film de scurtmetraj, alături de ceilalți membri ai juriului, cineaști din întreaga lume.
     Proiectul face parte din strategia ICR de promovare a cinematografiei românești în spațiul BeNeLux.
     Detalii: www.icr.ro/bruxelles_/
(11.02.2019)

Tags: adrian silisteanu, festivalul international al filmului de dragoste de la mons, icr bruxelles, paul negoescu, povestea unui pierde vara film

Comments: