Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



„Procesul creativ organic”, un atelier susținut de John Strasberg


     În perioada 3-7 septembrie 2018, Rostogol Productions organizează la București, la Un Teatru (str. Sfinții Apostoli 44), un workshop intensiv susținut de celebrul actor și regizor John Strasberg.
     Cariera internațională a lui John Strasberg ca actor, regizor, producător, dramaturg, scriitor și profesor este ilustrată la  perfecție si perpetuată de tradiția artistică a renumitei sale familii, care a stat la baza dezvoltării unui număr impresionant de actori de la Hollywood printre care: Al Pacino, Dustin Hoffman, Marlon Brando, Robert de Niro, Jack Nicholson.
     Metoda lui revoluționară, Procesul creativ organic, este fondată pe un sistem de cunoștințe acumulate de la maeștrii ai teatrului internațional.
     Fondator al teatrului Accidental Repertory Theater Art din New York, Strasberg este un maestru activ al metodei sale de interpretare, prin care ajută actori consacrați și debutanți, precum și regizori, să descopere spontaneitatea și să poată transmite adevărul pe scenă.
     Cea mai importantă calitate a Procesului creativ organic este că, atunci când îl stăpânești, totul devine plăcut în munca actorului, acesta se poate concentra și implica.
     Procesul creativ organic îi va învăța pe actori că pentru a avea succes, sunt deplin responsabili să încerce absolut orice, că dragostea și determinarea sunt legile esențiale ale creativității și că au doi cei mai buni prieteni: pe ei înșiși și modul în care joacă.
     Atelierul are 26 de locuri, înscrierea costă 150 de lei (inclusă în costul cursului, nerambursabilă) și se face în perioada 2 iulie – 26 august pe site-ul oficial. Cursul durează 5 zile consecutive, costă 400 euro și poate fi plătit în 2 rate până pe 30 august, cu o reducere de 10% pentru plata integrală până pe 10 august. Plata taxei de înscriere și a cursului se vor face în lei în contul RO26INGB0000999907807100; e important când faceți plata să menționați „Curs Strasberg si numele cursantului”.
     Detalii: https://workshop.rostogol.com/
(03.07.2018)

Tags: atelier actorie, john strasberg, repertory theater art new york, rostogol productions

Comments: