Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Premiile creativității ARCUB – UNATC 2017


     Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” în parteneriat cu ARCUB vă invită la evenimentul Premiile Creativității ARCUB – UNATC, ediția a V-a. Festivitatea are loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77), sala Ileana Berlogea, pe data de 15 decembrie 2017, orele 18:00.
     Evenimentul va fi deschis cu un moment de reculegere în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României.
     Prezentatorul evenimentului este actorul Lucian Ionescu.
     La orele 19.00, în sala Ileana Berlogea, va avea loc spectacolul commedia dell`arte Slugă la 5 stăpâni, de prof.univ.dr. Mihai Gruia Sandu în interpretarea actorilor de la Master, Arta actorului, anul II.
     În cadrul festivității se va acorda titlul de LAUREAT AL SPERANȚEI ACADEMICE, studenților din universitățile bucureștene care au demonstrat prin realizări remarcabile faptul că sunt creativi și inovatori fie în domeniul științelor umaniste, fie în cel al științelor exacte.
     Universități participante: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Universitatea Naţională de Muzică din București, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Hyperion din București, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară București, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Școala Națională de Științe Politice și Administrative din București, Universitatea Titu Maiorescu București.
     Detalii: www.unatc.ro
(12.12.2017)

Tags: arcub, premiile creativitatii 2017, spectacol teatru studentesc, unatc

Comments: