Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismPitch Film +, ediția de primăvară 2019


     Proiectele de scurtmetraj selectate în 2018, care au trecut prin Laboratorul Film +, pentru dezvoltarea scenariului, au ajuns acum în faza de finanțare și construirea unei echipe. După prezentarea conceptului, scenariștii au discutat direct cu producători și regizori, în funcție de necesar. La Arcub, organizatorii au pus împreună oameni care ar putea să se implice, dacă le plac ideea și inițiatorul ei.
     Au fost selectați la Pitch scenariștii Raluca Enache cu D!HG, Lara Ionescu cu Exercițiu de concediu, George Dorobanțu cu animația Sabrero, Petruț Stoica și Mădălina Negrea cu Nero, Florina Dumitrache cu Calea Griviței, Andra Chiriac cu Fructe, Oana Bălțatu cu Nelu,  George ve Gäneaard cu Corigent, Radu Romaniuc cu Dedesubt, Rareș Hanțiu cu No Body, Florin Babei cu Pedigree.
     Producătorii Oana Giurgiu, Dan Burlac, Daniel Mitulescu, Anamaria Antoci și regizorii Bogdan Mustață, Bogdan Olteanu au fost interesați de discuțiile cu tineri cineaști.
Filmele finalizate în sesiunea trecută au fost proiectate la Cinemateca Union, cu puțin timp în urmă.
     După ce a primit confirmare pentru finanțarea europeană în următorii trei ani, echipa Film + (Paul Negoescu, Ana Drăghici, Livia Rădulescu, Alex Trăilă) a lansat înscrierile la selecția pentru 2019-2020. 
Imagine: Valeriu Ciubotaru
Montaj: Radu Georgescu

Tags: alex traila, ana draghici, film plus, film plus laborator, paul negoescu

Comments: