Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Pavel Bartoş devine ninja albastru în „The Lego® Ninjago® Movie”


     Actor reputat şi prezentator al unor emisiuni de succes precum „Românii au talent” şi ,,Vocea României”, Pavel Bartoş îşi îndeplineşte un vis din copilărie şi devine ninja albastru, din 22 septembrie, când îşi împrumută vocea adorabilului Zane din aventura animată The Lego® Ninjago® Movie (regia Charlie Bean, Paul Fisher și Bob Loganv).
     Despre incursiunea sa în universul LEGO® NINJAGO® şi personajul interpretat în noul film, Pavel Bartoş a declarat: „Când aveam 10 -12 ani mi-aş fi dorit să fiu ninja, pentru că atunci chiar mă credeam un ninja, eram şi Omul Păianjen din când în când, pentru că mizam mult pe acţiune. Aveam şi un fizic care mă ajuta mult pe atunci. M-am convins că îmi place enorm să dublez în desene animate şi mă bucur că acesta este un personaj pozitiv, pentru că am avut parte de foarte multe personaje negative. Pe scurt: nu sunt Chuck Norris, sunt ninja Zane şi din 22 septembrie te aştept să te bucuri în cinema de acest minunat The Lego® Ninjago® Movie.”
     În această aventură NINJAGO derulată pe marele ecran, bătălia pentru NINJAGO City îl cheamă la acțiune pe tânărul Maestru Constructor Lloyd, anume Războinicul Ninja Verde, alături de prietenii săi, care, în secret, sunt toți războinici ninja. Conduși de Master Wu, care este tot atât de sarcastic cât este de înțelept, ei trebuie să-l învingă pe războinicul cel rău Garmadon, The Worst Guy Ever (Cel mai Rău Om din Lume), care, întâmplător, este și tatăl lui Lloyd. Asmuțind robot de luptă contra robot de luptă și tată contra fiu, această bătălie epică pune la încercare o echipă aprigă, dar nedisciplinată, formată din războinici ninja moderni, care trebuie să-și cunoască propriul ego și să-și adune toate forțele pentru a-și elibera puterea interioară.  
(22.09.2017)

Tags: animatie dublata, pavel bartos, the lego® ninjago® movie, zane ninjago

Comments: