Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Mircea Badea joacă în “Live”, premieră în 15 mai


Cunoscutul om de televiziune Mircea Badea joacă în filmul Live, regizat de Vlad Păunescu, ce va fi lansat pe 15 mai în cinematografe.


     Pelicula îi mai are în distribuţie pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonţ, Andrei Huţuleac.
Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, joacă rolul care l-a consacrat şi în viaţa reală, cel de prezentator de televiziune. Mircea Badea a mai jucat în filmele Oglinda şi Triunghiul morţii, regizate de Sergiu Nicolaescu, şi Milionari de week-end, regizat de Cătălin Saizescu.
     Lungmetrajul Live spune povestea Emei (Rodica Lazăr), o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigaţii. Succesul ei depinde major de rating.
Scenariul este semnat de Vlad Păunescu şi Mihai Mănescu, director de imagine este Adrian Silişteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montajul e semnat de Dan Nanoveanu, iar muzica de Petru Mărgineanu.
Live este o producţie Castel Film, finanţată de Centrul Naţional al Cinematografiei, realizată în colaborare cu Societatea Română de Televiziune, cu sprijinul Vodafone Romania, Banca Transilvania, Romprest Service, Romaqua Grup.
Detalii: facebook 


 

Tags: castel film, live film, mircea badea, premiera live in 15 mai, vlad paunescu

Comments: