Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism„Marița”, premiera mondială pe 4 iulie la Karlovy Vary


     Marița, debutul în lungmetraj al regizorului Cristi Iftime, va avea premiera mondială săptămâna viitoare, în cadrul celei de-a 52-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary.
     Filmul va avea premiera mondială pe 4 iulie, la ora locală 18:30, la Karlovy Vary Municipal Theatre. Evenimentul se va desfășura în prezența regizorului Cristi Iftime, a producătorului Ada Solomon, actorului  Adrian Titieni, dar și a producătorului executiv Ioana Lascăr. În plus, la premiera de gală vor participa și monteurul Dragoș Apetri, directorul de imagine Luchian Ciobanu și sound-designerul Dan-Ștefan Rucăreanu. Prezența echipei la evenimentul din Cehia este susținută de Institutul Cultural Român din Praga și de Centrul Național al Cinematografiei.
     Povestea îl are în centrul poveștii pe Costi, căruia, sătul fiind de propriile probleme de cuplu, i se face brusc dor de poveștile tatălui său. Astfel se hotărăște să treacă pe la el și să-l facă cadou mamei și fraților lui, cu toate că niciunul dintre ei nu-și dorise asta.
     Detalii: facebook
(29.06.2017)

Tags: cristi iftime, debut lungmetraj, karlovy vary film festival 2017, marita film

Comments: