Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismMarcel Iureș și Vasile Șirli, premiați la Gala Celebrităților din Sibiu


     Aleea Celebrităților din Sibiu s-a îmbogățit sâmbătă, 17 iunie 2017, cu șase personalități marcante, printre care și românii Vasile Șirli și Marcel Iureș.
     Philippe Genty, Rimas Tuminas, Ohad Naharin și Robert Wilson sunt ceilalți patru artiștii ale căror nume au completat colecția de stele de pe aleea dintre zidurile-simbol ale Cetății Sibiului.
     Institutul Cultural Român a fost reprezentat la festivitate de președintele instituției, Liliana Țuroiu, și de vicepreședintele Krizbai Béla Dan.
     Ceremonia de pe Aleea Celebrităţilor a continuat cu Gala Celebrităților, unde fiecare artist cu a fost onorat, pe scena Sălii Thalia, de personalităţi invitate în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Liliana Ţuroiu i-a înmânat primul premiu compozitorului Vasile Şirli.
     Detalii: ICR
(19.06.2017)

Tags: festivalul international de teatru de la sibiu, institutul cultural roman, liliana turoiu, marcel iures, vasile sirli

Comments: