Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Managing Talents 2 – Workshop pentru actorii români


     Les films de Cannes à Bucarest organizează pe 21 octombrie, la ora 11:00, la Cinema Pro a doua ediție a evenimentului Managing Talents, continuând demersul festivalului de a sprijini actorii debutanți sau consacrați, indiferent de vârstă, în dezvoltarea lor profesională.
     Anul acesta, Managing Talents aduce la București unii dintre cei mai activi directori de casting ai momentului: Frank Moiselle (Irlanda), Vicki Thomson (Marea Britanie), Nathalie Cheron (Franța), Elizaveta Shmakova (Rusia) , Victor Jenkins (Marea Britanie) și Richard Cook (Irlanda).
     Formularul de înscriere, condițiile de participare și mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul filmedefestival.ro sau accesând acest link. Numărul patricipanților este limitat  - 250 de locuri, iar taxa de participare este de 100 de lei.
Actorii interesați sunt invitați să realizeze o înregistrare video (self-tape) în engleză, franceză sau rusă (pe un text propus în pagina evenimentului) și să creeze link-uri de acces online către acest self tape și fișa lor din baza de date a unei agenții de casting – fișa conținând obligatoriu fotografii recente. Opțional, pot completa aplicația furnizând link-uri de acces online către un film de prezentare (reel), precum și către secvențe din filmele în care au jucat.
     Perioada de înscriere este 27 septembrie – 8 octombrie. Toți participanții înscriși la workshop vor fi înregistrați automat în bazele de date ale directorilor de casting invitați la București.
     Directorii de casting și organizatorii vor viziona self-tape-urile celor înscriși la workshop și, pe baza lor, directorii de casting vor selecționa un număr de circa 30 de actori care vor avea șansa unei întâlniri individuale cu aceștia în zilele de vineri 20 octombrie și, respectiv, duminică, 22 octombrie.
     Workshop-ul este împărțit în trei întâlniri: „Actori pentru actori”, „Ce așteptăm de la voi” și „Ascultă directorii de casting”.
     Actorii care vor intra în dialog cu participanții la Managing Talents sunt Nahuel Perez Biscayar, Dylan Smith, Valentina Lodovini și Vlad Ivanov.
     Radu Muntean și Cristian Mungiu sunt cei doi regizori care vor susține cea de-a doua parte a workshop-ului din 21 octombrie
     Managing Talents este un eveniment prezentat de BRD Groupe Société Générale, organizat cu sprijinul Spotlight European Film Festival și Subtitle.
     Detalii: www.filmedefestival.ro // Les Films de Cannes a Bucarest
(03.10.2017)

Tags: actori romani, casting, managing talents les films de cannes, workshop pentru actori

Comments: