Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



“Lună Plină” la Biertan





     Cea de-a 3-a ediţie a Festivalului de Film Horror & Fantastic „Lună Plină” va avea loc în perioada 23-27 iulie 2014, la Biertan, în Transilvania, localitate monument UNESCO.
„Lună Plină / Full Moon” este un festival competiţional, axat pe pe genurile thriller, horror şi fantastic. Data limită la care pot fi trimise filmele, însoţite de formularul de înscriere, este 20 mai 2014.
Organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi prezentat de Festivalul Internaţional de Film Transilvania, festivalul oferă, pentru al treilea an consecutiv, cele mai bune producţii horror şi fantastice, deopotrivă clasice şi moderne. Proiecţiile au loc în aer liber (Grădina Melies - 1000 de locuri şi Cinema Vertigo - 400 de locuri) şi în interior (Sala Karloff - 120 de locuri şi Studioul Ion Hobana - 180 de locuri).
Pe lângă pensiunile tradiţionale din zonă, cinefilii pot să se cazeze în camping. Cartierul general este situat în Piaţa Mare a oraşului, unde se va organiza un târg de mâncăruri şi băuturi tradiţionale.
Detalii: lunaplinafestival.ro
 

Tags: biertan, film fantasy, full moon, luna plina, transilvania film festival

Comments: