Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



„Love by Design”, debutul cinematografic al Giuliei Nahmany, din 31 octombrie


Giulia Nahmany, cunoscută pentru activitatea ei în showbiz, dar şi în afaceri, debutează în film cu rolul principal din povestea romantică Love by Design, în premieră din 31 octombrie.

Alături de ea sunt doi actori cu experienţă - Jane Seymour (serialul Dr. Quinn) şi David Oakes (Familia Borgia). 
Producţia este regizată de Michael Damian, actor (Tânăr şi neliniştit) care a trecut în spatele camerei de filmat pentru a regiza Flicka: Country Pride, Flicka 2, A Princess for Christmas sau The Sweeter Side of Life„Iubesc energia şi pasiunea Giuliei. Şi-a asumat în întregime rolul lui Danielle, cu toate ciudăţeniile şi imperfecţiunile ei, aducând mult farmec şi umor personajului”, spune regizorul Michael Damian. 
Cea mai mare parte a filmărilor a avut loc în ţara noastră, în Transilvania (Sighişoara, Saschiz, Biertan) şi în Bucureşti. Câteva cadre sunt filmate la New York. „Imaginile filmate în România sunt spectaculoase. Mulţi m-au întrebat dacă peisajul a fost creat pe un platou de filmare în America, pentru că păreau ireale. Aş spune că filmul poate fi un adevărat ambasador pentru destinaţiile turistice din ţara noastră”, spune Giulia Nahmany. 
Din distribuţie fac parte şi Olivia Hallinan, Ela Prodan, Manuela Ciucur, Alexandra Weaver, David Lipper, Silvia Năstase şi Gavril Cândea. 
Filmul este prima producţie a Goldline Production International şi a fost proiectat în Statele Unite la Newport Beach Film Festival, unde Giulia Nahmany a primit Premiul pentru debut.  
Love by Design / Dragoste & Design este distribuit de Forum Film România.

 
 


Tags: david oakes, filme romanesti, giulia nahmany, jane seymour, love by design, michael damian, premiere romanesti

Comments: