Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Juriul Aristoteles Workshop 2017


     Cea de-a XII-a ediție Aristoteles Workshop își va desemna câștigătorii vineri, pe 4 august, după proiecția celor cinci filme realizate în ultilmele cinci săptămâni, în cadrul atelierului de film documentar.
     Evenimentul va avea loc la Arad și va fi găzduit de Cinema Arta, începând cu ora 18:30. După această primă vizionare, juriul format din experți internaționali va decide titlul câștigător și va înmâna echipei filmului un premiu în valoare de 1.500 de euro.
     Invitați de onoare la Arad, cineastul portughez Miguel Ribeiro, criticul francez Leo Soesanto, cineastul Laurențiu Damian, scenaristul Răzvan Rădulescu și regizorul Titus Muntean vor fi prezenți la proiecția specială, alături de toți cei 12 participanți Aristoteles Workshop, veniți din Croația, Franța, Iran, Israel, Olanda, România, Turcia, Ungaria și Vietnam. Doi dintre tutorii lor, regizoarea de origine georgiană Nino Kirtadze, distinsă de Academia Europeană de Film și câștigătoare a unui premiu la Sundance, precum și regizorul olandez John Appel, lector la Academia Olandeză de Film şi Televiziune din Amsterdam îi vor însoți la această primă vizionare, împreună cu producătorii atelierului – Dan Nuțu și Cristina Hoffman.
     Accesul la eveniment va fi gratuit, în limita locurilor disponibile, iar numele filmului câștigător va fi anunțat în aceeași seară pe pagina de Facebook a evenimentului și pe www.aworkshop.org, la scurt timp după ce juriul va delibera.  
(02.08.2017)

Tags: aristoteles workshop 2017, atelier de documentar, dan nutu, laurentiu damian, razvan radulescu

Comments: