Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Josephina Wesselly-Sykes, producător român la Hollywood


     Josephina Wesselly-Sykes, care și-a început activitatea pe platourile de la Castel și este membru al Uniunii Cineaștilor din România, are o casă de producție împreună cu soțul ei, regizorul Brad Sykes, în SUA. Nightfall Pictures este specializată în producția de filme horror. Josephina a venit în România și ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în care ne-a povestit despre statutul de producător la Los Angeles.
     De curând, filmul lor Hi-Death a ieșit pe DVD, prilej cu care Josephina a acordat un interviu și, pentru prima dată, a fost întrebată de jurnalistul american despre România, începuturile sale în profesie și tranziția în Hollywood.
     Plaguers, filmul care a rulat și la HBO în România, iese pe piață pe Blu-Ray în SUA, după edițiile din Germania și Japonia. Ediția aniversară, la 10 ani de la lansarea în cinematografe, are surprize, Extra Features, bonusuri.
     Tot în 2019 au început pre-producția pentru Hi-Fear, ultima din seria de antologii horror, care are segmente realizate de către patru regizori. Josephina și Brad Sykes au scris scenariul pentru unul dintre segmente, ”Day Out of Days”, pe care Brad l-a regizat. Au filmat în locație în Frazier Park, un orășel de munte, la o oră și jumătate distanță de Los Angeles, unde au mai produs Cold Ones, cu ceva ani în urmă. Filmul urmărește câțiva membri ai unei echipe de filmare, care vin în locația unui film ce nu se va turna, dar vor avea de-a face cu o situație-limită, apocaliptică și este un comentariu al cineaștilor la încălzirea globală.
Detalii: nightfall-pictures.com / facebook
 
 
(15.10.2019)

Tags: josephina wesselly-sykes, nightfall pictures

Comments: