Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix și John C. Reilly filmează în România


     Casa de producție Mobra Films anunță deschis castingul pentru figurație și figurație specială pentru filmul The Sisters Brothers în regia lui Jacques Audiard, pe care îl va coproduce.
     The Sisters Brothers îi are în rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix și John C. Reilly. Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm – interpretat de Jake Gyllenhaal, care este urmărit prin Deșertul Oregon, în drumul său spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly ) și Charlie Sisters (Joaquin Phoenix). Scenariul are la bază romanul omonim al lui Patrick DeWitt.
     Filmările pentru acest proiect au început deja în Spania și vor continua în România în Bucuresti și în împrejurimi începând din 18 august, presupunând multe provocări logistice pentru echipa română. Una dintre ele este selecția figurației pentru acest proiect. Directorul de casting, Christel Baras, își dorește tipologii cât mai diferite însă care trebuie să fie în acord cu viziunea regizorală.
     Se caută, așadar, bărbați, femei și copii, români, americani, irlandezi, francezi, sud-americani, chinezi, spanioli, ruși, ucraineni, evrei, africani, mexicani, cu vârste între 16 și 70 de ani.  
     Cei interesați să participe la casting sunt așteptați să se înscrie la numerele de telefon: 0756 115277 (Filip Vladimir) sau 0748 161432 (Andreea Petrunjinschi), sau la adresa de e-mail thesistersbrothers@gmail.com. Aceștia se vor întâlni cu directorul de casting în zilele de 7, 8 și 9 iulie, în Strada Ion Brezoianu 23-25, Clădirea Universul la Linotip – Centru Independent Coregrafic.
     Filmările au loc până în 15 septembrie 2017, iar cei ce selectați vor trebui să fie prezenți în datele de 24 și 25 iulie 2017 pentru probele de costume.
     Producătorul principal este Why Not Productions (Franța), Mobra Films fiind coproducătorul român al filmului The Sisters Brothers. 
(29.06.2017)

Tags: casting figuratie, coproductie romania franta, jacques audiard, mobra films, the sisters brothers film

Comments: