Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismÎnscrieri Let’s Go Digital!, până în 15 mai


Festivalul Internaţional de film Transilvania (TIFF), în colaborare cu Asociaţia Culturală Control N, lansează înscrierile pentru cea de-a 13-a ediţie a atelierului de film Let’s Go Digital!

     Unul dintre evenimentele de tradiţie ale festivalului, LGD-ul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toată ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video.
Timp de 10 zile, tinerii vor parcurge intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare şi vor avea acces la aparatură profesională, îndrumaţi de profesionişti din cinematografia românească.  Vor putea să ia parte la toate evenimentele festivalului.

     15 participanţi, aleşi pe baza unei preselecţii făcută de echipa de traineri care va susţine atelierul la Cluj, vor lucra în echipe de câte 3, pornind de la o temă dată. Lor li se vor alătura 3 seniori, foşti participanţi Let’s Go Digital, care vor avea rolul de a-i îndruma pe începători şi de a realiza un film de "making of" al atelierului. Filmele rezultate vor fi proiectate în ultima seară în faţa publicului festivalier, care va avea sarcina de a desemna cel mai bun film realizat în cadrul Let’s Go Digital! 2015. Scurtmetrajul câştigător va fi premiat în cadrul unei gale de închidere a Atelierului.
Ediţia cu numărul 13 a Let's Go Digital! este organizată de Festivalul Internaţional de Film Transilvania, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Control N, şi va avea loc la Cluj-Napoca, între 29 mai - 7 iunie 2015.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie 2015) este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia pentru Film şi Cultură Urbană, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei. 
Înscrierile au loc până în data de 15 mai 2015.
Detalii: www.tiff.ro

Tags: asociatia culturala control n, atelier de film lets go digital, festivalul international de film transilvania 2015, lets go digital 2015, tiff 2015

Comments: