Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Înscrieri la competiția de scurtmertaj a Festivalului Super


     Super, festival de filme făcute de adolescenți, deschide perioada de înscriere în competiția de scurtmetraj.

     Dacă ai între 14 și 19 ani și ești la liceu, trimite filmul tău completând formularul de înscriere, până la 1 martie. Regulamentul complet se află în formular, iar mai multe detalii despre festival găsești la facebook.com/superadolescentii și la superfestival.ro. Filmele pot fi de orice gen și cu orice tematică.
     „Ce găsesc captivant abia acum, student fiind la o facultate de film, la scurtmetrajele adolescenților debutanți este lipsa de inhibiții, latura aia experimentală care încalcă toate regulile prăfuite ale cinemaului. Iar festivalul de film Super este locul de joacă serioasă a acestor adolescenți care nu plictisesc publicul cu detalii despre producție, distribuție și alte lucruri „serioase”. Ei produc filmul pur, cel făcut fără scopuri comerciale sau de a impresiona. Ei cu siguranță iubesc cinemaul,” a spus Călin Boto, câștigătorul Super 2016.           
     Super este primul și singurul festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenți. Ca în fiecare an, la Super 2017 vor avea loc, pe lângă proiecții: ateliere, concerte, expoziții și cursuri de film, toate încurajând arta făcută de tineri. Festivalul propriu-zis va avea loc în mai, dar evenimentele Super au loc pe tot parcursul anului.
     Detalii: Facebook // Superfestival.ro

(09.01.2017)

Tags: festival de filme facute de adolescenti, inscrieri scurtmetraj, super 2017, super festival

Comments: