Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Horaţiu Mălăele la ICR New York


Actor, regizor şi caricaturist, Horaţiu Mălăele va prezenta, la sediul ICR New York (17-19 octombrie), trei evenimente: 

vernisajul expoziţiei de caricaturi, piesa de teatru “Sunt un orb” şi proiecţia filmului Nuntă mută. 
Vineri, 17 octombrie 2014, de la ora 19.00, va fi prezentat, în premieră newyorkeză, filmul Nunta mută, subtitrat în limba engleză. 
Duminică, 19 octombrie 2014, de la ora 17.00, în sala Auditorium a ICR New York, Horaţiu Mălăele va avea vernisajul expoziţiei de caricature şi va susţine un recital extraordinar cu piesa “Sunt un orb”. Ambele evenimente vor fi urmate de sesiuni speciale de întrebări şi răspunsuri. 
Horaţiu Mălăele vine la New York după participarea, în Miami şi Fort Lauderdale, la prima ediţie a festivalului Romanian Cinema Fort Lauderdale/Miami Waves. 
În cadrul primei ediţii a Săptămânii filmului românesc de la Miami, organizată de ICR New York şi regizorul Andrei Zincă, Horaţiu Mălăele a participat la cinci evenimente. Artistul român a avut vernisajulul expoziţiei de caricaturi la Cinema Paradiso, Fort Lauderdale (10 oct.). În 11 octombrie a prezentat spectacolul “Sunt un orb”, la Cinema Paradiso, Hollywood Miami. În 12 octombrie a avut premiera filmului Nuntă mută la Miami, Coral Gables Art Cinema. În 14 octombrie a susţinut un seminar de producţie cinematografică East-West, la The Film Departament, University Miami. Proiecţia filmului Nuntă mută la Cinema Paradiso, Fort Lauderdale, a avut loc în 16 octombrie. 
Detalii: www.icr.ro

Tags: horatiu malaele, icr new york, nunta muta, saptamana filmului romanesc la miami

Comments: