Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Filmele premiate la Festivalul de Film Independent ANONIMUL 14


     Sâmbătă, 12 august, a avut loc Gala de Închidere a celei de-a 14-a ediții a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL.
     Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj străin filmului STATE OF EMERGENCY MOTHERFUCKER, regia Sebastien Petretti (Belgia), decernat în prezența actorului Yassine Fadel.
     Premiul Publicului pentru Cel mai bun scurtmetraj românesc a fost acordat filmului SCRIS/NESCRIS, în regia lui Adrian Silișteanu. Oferit de HBO România, premiul a fost decernat în prezența regizorului.
     Premiul Ovidiu Bose Paștină, oferit de Fundația Anonimul, pentru filmul IL SILENZIO/ THE SILENCE, regia Farnoosh Samadi și Ali Asgari (Italia).
     În cadrul secțiunii de lungmetraj, Trofeul ANONIMUL 2017 s-a acordat filmului MARIȚA, în regia lui Cristi Iftime. Trofeul a fost decernat în prezența actorului Adrian Titieni.
ANONIMUL 14 s-a desfășurat în perioada 7- 13 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, iar Retrospectiva ANONIMUL 14 va avea loc în București, în perioada 1- 3 septembrie, la Sala ARCUB.
     Detalii: www.festival-anonimul.ro
(13.08.2017)

Tags: anonimul 14, festivalul international de film independent anonimul, marita film, scris nescris film

Comments: