Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Filme distribuite de Independența, la Comedy Cluj 2015


     5 filme distribuite în România de Independența Film sunt în programul celei de-a șaptea ediții a festivalului Comedy Cluj 2015, care va avea loc între 16 și 25 octombrie.
     În La Famille Belier/Familia Belier, Paula este singura care poate vorbi, restul membrilor fiind surdo-muți. Când profesorul ei de muzică o încurajează să se înscrie la un concurs organizat de Radio France, familia nu reaționează tocmai bine.
     Une heure de tranquillite/O oră de liniste, regizat de Patrice Leconte, e despre un bărbat pasionat de jazz, care și-ar dori să asculte în liniște albumul recent achiziționat, dar toate îi sunt potrivnice și, pe lângă forfota din casă, mai este și „Ziua Vecinilor”.
     Le tout nouveau testament/Testamentul nou nouț va avea premiera în cinematografe pe 20 noiembrie, dar și o proiecție în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest. În această senzațională comedie belgiană, Dumnezeu există și trăiește la Bruxelles cu fiica lui.
     La Rancon de Gloire/Prețul gloriei este o comedie franțuzească ce urmează să intre pe marile ecrane pe 4 decembrie 2015. Doi prieteni se decid să fure trupul lui Charlie Chaplin, imediat după moartea acestuia, pentru recompensă.
     Queen and Country/Pentru țară și regină va fi lansat în cinema la începutul lui 2016. În vârstă de 9 ani, Bill Rohan se bucură de distrugerea școlii sale de către o bombă Luftwaffe. După aproape o decadă, Bill își începe antrenamentul militar, în timpul Războiului din Coreea, la care i se alătură un coleg de armată scandalagiu, Percy.
     Detalii: Independentafilm.ro // Facebook
 

Tags: comedy cluj 2015, independenta film, la famille belier film, le tout nouveau testament film, une heure de tranquillite film

Comments: